NYT NYT NYT

 

Så er der endelig plakater til salg online via Finders Keepers!

De er alle 50X70 cm, offset trykt på Munken Lynx 200 g ubestrøget FSC certificeret papir, hos et lille trykkeri midt i København.


 

Udstilling

Sidste år udstillede jeg hos Galleri Wenneberg i Hestestalden på Gammel Kjøgegaard på Åsen i Køge. Vi var flere udstillere indenfor billedkunst, skulptur og kunsthåndværk, som holdte fernisering lørdag d. 30. marts. Galleriet holder åbent fredage fra 12-16, lørdage, søndage og helligdage fra 10-16, hvor der vil være mulighed for at købe en kop kaffe, the og lidt sødt. Plus der er plads til at sidde ned og nyde kunsten. Alle værker vil altid være til salg og til at tage med hjem med det samme. Der er altid flere kunstnere der udstiller. Det er et fantastisk sted. Håber vi ses i skoven!

 

 

Malerier på papir

Jeg maler hovedsaligt med akryl på papir i flere størrelser - A4, A3, 50x70 og 65x80. Jeg bruger også gerne kridt og collage teknik. Læs mere om processen og mine malerier her.

Katte

Jeg tegnede og udviklede kattene for flere år siden. De er siden blevet brugt i en Australsk bog med tøjdyrsmønstre fra Penguin books, 'Softies'. Udover katten, har jeg også lavet et kanin mønster til bogen og et giraf- og elefantmønster til efterfølgeren 'More softies'. Jeg har selv taget katten op igen og syr gerne i vintagestoffer eller stof jeg selv har trykt på, farvet eller på anden vis manipuleret.

Kontakt

Adresse
Blegdammen 42
4600 Køge
Danmark
Telefon
30231739
E-mail
kristinakarkov@gmail.com
Rutevejledning